Hyrox Amstelveen Amstelland Vario

Een nieuw tijdperk voor sport op MBO college Amstelland in Amstelveen

Het sportveld van morgen

Het MBO college Amstelland in Amstelveen, onderdeel van ROC van Amsterdam, heeft onlangs de hulp van Vario Fields ingeroepen om een revolutionair multifunctioneel sportveld te realiseren. Met een focus op innovatie en het stimuleren van een actieve levensstijl, zochten ze naar een oplossing die niet alleen sport en spel mogelijk maakt, maar ook educatie integreert in het dagelijkse bewegingspatroon van hun leerlingen.

Creatief en functioneel ontwerp

Onze 'Fields of Happiness designers' werden ingeschakeld om deze visie tot leven te brengen. Door nauwe samenwerking met de sectie LO en het vakmanschap van ons ontwerpteam, werd een prachtig 3D-ontwerp ontwikkeld dat de basis legde voor de uiteindelijke realisatie van het project.

Hyrox Amstelland MBO Amstelveen Vario

Sport en leren hand in hand

Het resultaat? Een adembenemend multifunctioneel sportveld dat niet alleen ruimte biedt voor traditionele sporten zoals voetbal en basketbal, maar ook de opkomende fitnessvorm HYROX integreert. HYROX, geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, is bij uitstek geschikt om op kunstgras uit te oefenen. Dit veld belichaamt de veelzijdigheid van sport en educatie, en biedt een platform voor leerlingen om niet alleen te sporten, maar ook om te leren lesgeven, trainingsplannen te maken en persoonlijke trainingssessies te ontwikkelen.

Vario speelt in op de toekomst

Met trots kijken we terug op deze samenwerking en zijn we ervan overtuigd dat het MBO college Amstelland met dit sportveld klaar is voor de toekomst. Vario heeft met dit project wederom bewezen niet alleen “Fields of Happiness” te creëren, maar ook plezier, innovatie en een actieve levensstijl te stimuleren.

Hyrox MBO Amstelland Amstelveen Vario
Kunstgras Hyrox Amstelveen Amstelland Vario
Kunstgras Hyrox Amstelveen Amstelland Vario
Kunstgras Hyrox Amstelveen Vario3
Kunstgras Hyrox Amstelveen Vario3
Kunstgras Hyrox Amstelveen Vario1
Kunstgras Hyrox Amstelveen Vario1