Maak kennis met ons team!

Wij gaan elke dag voor een glimlach

Ons team.

Wie zijn de mensen die je bij ons aan de telefoon krijgt? En wie zijn die ervaren specialisten en jonge talenten die jouw project komen realiseren? Hieronder lees je wie wie is!

Frank vario onsteam kunstgras

Frank Toebes

Bedrijfsleider Vario Fields

[email protected]

+31(0) 544-820440

Zoek je een compleet nieuwe invulling voor jouw schoolplein- of speelterrein? Frank denkt graag met je mee! Als ervaren bedrijfsleider kent hij alle facetten van terreininrichting, ontwerpen en materialen.

Sandra Vario Kunstgras

Sandra Heusinkveld

Projectmanager & adviseur

[email protected]

+31(0) 544 820 440

Sandra is een kei in het vertalen van jouw wensen en mogelijkheden naar de gaafste ontwerpen. Ze schakelt razendsnel tussen projecten, werkvoorbereiding en ons marketing team.

Twan vario kunstgras duurzaam

Twan Spekschoor

Vakman van de buitencategorie

Twan komt elke dag fluitend naar het werk. Deze ervaren vakman is een echte teamspeler en een sfeermaker op onze vrijmibo!

Bram vario kunstgras teamfoto sportvelden

Bram Elschot

Vakman van de buitencategorie

Je ziet Bram buiten! Hard werken en een goed eindresultaat boeken, daar kun je op rekenen bij Bram. Vol passie en plezier bouwt hij aan onze mooie projecten.

Robin Transparant

Robin Schuurmans

Werkvoorbereider

[email protected]

+31(0) 544 820 445

Robin zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt bij onze vakmannen. Van de grote lijnen tot de kleinste details kent Robin de projecten! Hij voegt een unieke en feestelijke touch toe aan het Vario Fields team met zijn passie voor het vak.

Remon Vario kunstgras sportvelden pannakooi

Remon Krabben

Vakman van de buitencategorie

Als stagiair bij Vario gestart en inmiddels uitgegroeid tot een vaste kracht in ons team. Deze secure professional werkt net zo perfectionistisch als zijn broer. Zou dit in de genen zitten bij de familie Krabben?

Vario Aleike grafisch team

Aleike Pothof

Grafisch ontwerper

[email protected]

+31(0) 544 820 440

Aleike bewaart de rust en tovert met de elementen. Locatie, afmetingen, materialen en kleuren samenvoegen en hoppa! Daar is weer een onderscheidend ontwerp waar jij als klant stijl van achterover slaat.

Rob wit

Rob Roelofs

Commercieel manager Vario Fields

[email protected]

+31(0) 544 820 440

Rob helpt je in het hele proces rond jouw project, van ontwerp tot volledige realisatie. Deze fanatieke Twentenaar ziet hoe kan het worden! Benieuwd wat er mogelijk is met jouw vierkante meters en budget? Rob helpt je graag op weg.

Nick team vario kunstgras lichtenvoorde

Nick Krabben

Vakman van de buitencategorie

Nick is een perfectionist in hart en nieren. Deze rustige vakman staat in voor wat hij doet en scoort elke dag een 9+! Wat wil je nog meer?

Team vario kunstgras Thomas

Thomas Elferink

Vakman van de buitencategorie

Deze gangmaker is al jaren lid van ons Vario-team. Een opgewekte vakman die altijd bruist van energie én eigenlijk alles kan, dat is Thomas!

Iris wit1

Iris Klein Avink

Grafisch specialist

[email protected]

+31(0) 544 820 440

Als ervaren grafisch specialist laat Iris jou zien hoe het kan worden. Ze vertaalt jouw wensen naar een eerste visuele impressie. En als jij haar ontwerp voor jouw project hebt gezien is het zeker; we gaan dit bouwen!

Rick varioteam kunstgras lichtenvoorde valondergrond pannakooi

Rick Elschot

Vakman van de buitencategorie

Rick is al jaren lid van ons Vario-team. Een rustige vakman van de buitencategorie die graag op pad is en alle kneepjes beheerst; van het eerste grondwerk tot een fantastisch, kleurrijk eindresultaat!

Timo wit

Timo Schutten

Werkvoorbereider

[email protected]

+31(0) 544 820 446

Timo heeft het overzicht. Hij zorgt ervoor dat onze Vakmannen van de buitencategorie effectief en met plezier aan de slag kunnen met jouw project!

Vario team harm valondergrond schoolpleininrichting

Harm Rooks

Vakman van de buitencategorie

Harm beschikt over het klassieke timmermansoog: ook de kleinste details moeten kloppen! Al jarenlang is hij een gepassioneerde vakman in ons Vario-team.

Johan vario kunstgras sportschool duurzaam

Johan Heusinkveld

Vakman van de buitencategorie

Johan is ons meest ervaren teamlid. Hij is een regelrechte alleskunner en heeft al ruim 16 jaar ervaring met kunstgras. Hij bouwde honderden projecten in zowel Nederland als Duitsland.

Luc Belterman

Vakman van de buitencategorie

Luc brengt naast zijn humor ook een enorme bak aan ervaring mee naar elk project. Voor deze gangmaker en vakman is de week compleet met hard werken, mooie dingen maken en samen het weekend inluiden.